Propozicije za pojedinačno prvenstvo PGŽ liga

P R O P O Z I C I J E

ZA POJEDINAČNO PRVENSTVO IGRAČA

STOLNOTENISKIH LIGA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE

1.  Organizator natjecanja je STK "Kostrena" Kostrena.

2.  Prvenstvo će se održati u nedjelju 02.06.2019. godine u Kostreni, u Školskoj sportskoj dvorani Kostrena, Žuknica b.b., sa početkom u 09,30 sati.

3. Pravo nastupa na ovom natjecanju imaju svi uredno prijavljeni natjecatelji koji su nastupali u 1., 2. i 3. stolnoteniskoj ligi PGŽ u natjecateljskoj sezoni 2018/19.

4.  Na natjecanju se igra na slijedeći način:

Natjecatelji će se podijeliti u skupine unutar kojih igraju svaki sa svakim na tri dobivena seta. Po dva prvoplasirana igrača iz svake skupine nastavljaju daljnje natjecanje po KO sustavu za konačni poredak, dok trećeplasirani i četvrtoplasirani igrači nastavljaju igranje u utješnom natjecanju.

5.  Pismene prijave treba dostaviti na adresu: Spasoje Matijević , 51000 Rijeka, Aleksandra Mamića 2, E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mobitel 098-425 515, najkasnije do četvrtka 30.05.2019. godine do 12:00 sati.

6.  Prijavnina za jednog igrača iznosi 20,00 Kn, a uplaćuje se organizatoru neposredno prije početka natjecanja.

7. Prigodnim sportskim nagradama nagraditi će se četiri najbolje plasirana igrača u glavnom ždrijebu, kao i u utješnom natjecanju.

8.  Organizator pridržava sebi pravo eventualnih izmjena, dopuna i tumačenja ovih Propozicija.

9. Nakon završetka natjecanja održati će se proglašenje rezultata stolnoteniskih liga PGŽ u sezoni 2018/19 i podjela pehara, a nakon toga organiziran je prigodni domjenak, pa se pozivaju predstavnici svih momčadi da prisutvuju istom.